jump to navigation

La història de Joves pel Territori

La història de la entitat predecessora

LA HISTÒRIA DE LA ENTITAT ACTUAL: JOVES PEL TERRITORI (UAB)

1a etapa: Novembre-Desembre 2008. La plataforma PETIC es dissol, els que duien la plataforma PETIC decideixen reduir estructura organitzativa en pro de millorar la escassetat de militància i usen la entitat juvenil adherida a la PETIC per continuar el seu projecte.

Joves pel Territori (federació de la UAB) té militància activa, té els mateixos valors i objectius que tenia la PETIC però també en té de nous i d’altres així com de personals (contactes, establir xarxa, conèixer altres moviments socials, expandir la plataforma per la Universitat Autònoma de Barcelona, etc.). La primera acció reivindicativa que fan és escriure un comunicat sobre la aplicació del Procés de Bolonya a la UAB i van a una xerrada sobre la política ecologista i acadèmica que tindrà la candidata a rectora Ana Ripoll, que tothom apunta a que serà -així ha estat- la nova rectora. Totes aquestes propostes les impulsa el membre més actiu i responsable d’aquest bloc de la plataforma. Aquest és el co-fundador de la PETIC: el Joan Gil; i l’acompanyen l’Oriol Ibañez, el Cristòfol Torra i últimament el Marc Nadal.

2a etapa: Gener 2008. JxlT crea un grup del facebook perquè vol augmentar la seva militància a la UAB i arreu. Alhora,  les federacions territorials de la PETIC també es dissolen.

Comentaris»

No comments yet — be the first.

Deixa un comentari